NEWS ALERT

Cât va câștiga un român la cules de zmeură în Portugalia

Catalin Stancu
17:17, 9 noiembrie 2017

EURES România oferă 300 de locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei. Durată contract: aprox 3 luni; timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare; data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Cerințe: sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură / experiență în recoltarea zmeurei / experiență în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul plătește transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariu: 603 – 1053 euro/brut/lună (săptămână de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotație).

Limba străină: Avantaj limba engleză/spaniolă/portugheză – cunoștințe de bază (dar nu este o cerință obligatorie).

Persoanele cu domiciliul în judetul Vrancea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, Bd. Unirii 53A, Focșani, tel: 0237/224677, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Documente necesare:

– Copie CI/BI;

– Adeverință medicală (apt pentru munca în străinătate);

– CV EUROPASS în limba română.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31.12.2017. (Compartimentul Comunicare al AJOFM Vrancea)

Citeste si:

×