NEWS ALERT

Hoți prinși în perioada sărbătorilor

Catalin Stancu
16:37, 26 decembrie 2017

La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost sesizați despre faptul că o persoană de sex masculin a sustras bunuri din incinta unui magazin din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, de 42 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea faptei precum și bunurile care fuseseră sustrase.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 23 decembrie a.c., ora 15.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat în flagrant un tânăr, de 19 ani, din comuna Tătăranu, bănuit că ar fi sustras un produs electronic din incinta unui supermarket din municipiul Focșani, în valoare de 150 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

La data de 25 decembrie a.c., ora 05.00, pe raza comunei Țifești, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au depistat un bărbat, de 20 ani, din județul Vaslui, bănuit că, la data de 24 decembrie a.c., ar fi sustras bani și două telefoane mobile de la o persoană din comuna Pogana, județul Vaslui. Cercetările au fost preluate de polițiștii vasluieni. (sursa: IPJ Vrancea)

Citeste si:

×