NEWS ALERT

Prinși în flagrant, la tăiat copaci

master
17:33, 12 ianuarie 2018

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Străoane au acționat pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de arbori.

Astfel, un bărbat, de 46 ani, din localitate a fost depistat în flagrant, în timp ce   tăia 15 arbori specia salcâm dintr-o suprafață de pădure de pe raza localității. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere și furt de arbori.

Tot în cursul zilei de 11 ianuarie a.c., polițiștii au sancționat contravențional un tânăr, de 17 ani, din orașul Panciu, cu amendă în valoare de 500 lei, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Reghiu, au identificat un bărbat, de 41 ani, bănuit că ar fi tăiat ilegal și sustras mai mulți arbori de diferite esențe, din proprietatea teren fâneață ce aparține  unui bărbat din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere și furt de arbori.

SURSA: IPJ Vrancea

Citeste si:

×