NEWS ALERT

Salonul Auto Vrancea, 26 – 28 mai în Piața Unirii din Focșani

master
15:14, 25 mai 2017

Consiliul Judetean Vrancea, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea si Municipul Focsani au deosebita placere si onoare de a va invita la cea de-a XV-a editie a Salonului Auto Vrancea « SAV 2017», eveniment care va avea loc in perioada 26 – 28 mai in Piata Unirii din Focsani.
Iubitorii de automobile, atat public larg cat si specialisti, au posibilitatea sa se informeze asupra noutatilor din domeniul auto. Participarea de exceptie a reprezentantilor celor mai importanti producatori si distribuitori auto, numarul mare al expozantilor si al marcilor prezentate confirma faptul ca acest eveniment este unul de importanta regionala si nationala, contribuind la promovarea imaginii industriei auto.
La « SAV 2017 » au raspuns invitatiei noastre dealeri si concesionari auto, valoarea exponatelor insumand in acest an peste 4.850.000 euro. Sunt prezente in Piata Unirii 20 de brand-uri auto care expun 82 modele.
Sambata, 27 mai 2017, incepand cu orele 18.00 masinile expuse in cadrul Salonului vor putea fi admirate pe strazile municipiului la Caravana Auto “SAV 2017”.

Va asteptam la standurile expozantilor!

Departamentul comunicare
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea

Citeste si:

×