luni, septembrie 23, 2024
AcasăSocietateFOTO Scandal la Mîndrești, din cauza unui câine pe care...

FOTO Scandal la Mîndrești, din cauza unui câine pe care hingherii voiau să-l prindă. Un bărbat a ajuns la spital, plin de sânge

UPDATE   Precizări IPJ Vrancea: ”Astăzi, orele 11.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați că, în cartierul Mândrești, ar fi izbucnit o altercație între 3 persoane. Cu ocazia deplasării la fața locului, s-a stabilit faptul că doi bărbați de 36, respectiv 50 de ani, prezentau urme de violență, motiv pentru care cel din urmă a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta”.

Un bărbat care locuiește în cartierul Mîndrești susține că ar fi fost lovit în cap cu o bâtă. Agresorii ar fi angajații Serviciului Ecarisaj de la Direcția de Dezvoltare Servicii Publice. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, jandarmi și o ambulanță. Din primele informații, se pare că doi angajați ai serviciului s-au luat la ceartă cu un localnic, în vârstă de 50 de ani, din cauza unui câine. Cearta a degenerat în bătaie: bărbatul de 50 de ani susține că ar fi fost lovit cu o bâtă în cap și a fost transportat de ambulanță la Spitalul Județean din Focșani. De asemenea, unul dintre angajații DDSP prezintă urme de lovituri pe corp. Poliția a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu