luni, octombrie 21, 2024
AcasăSocietateFOTO Peste 250 de vrânceni săraci, vizitați de Moș Crăciun de la...

FOTO Peste 250 de vrânceni săraci, vizitați de Moș Crăciun de la Caravana Clubului Off Road

Și anul acesta, Caravana Clubului Off Road Vrancea a mers cu daruri în cele mai îndepărtate cătune ale Vrancei, pentru a oferit un stop de bucurie familiilor necăjite din județ. Înainte de demararea acțiunii, echipa care împarte bucurie de sărbători, formată din Marius Constantin, în calitate de coordonator, secondat de Dan Cîrnu, Cătălin Condrea, Valentin Săraru şi Radu Ţigănuş, și-a împărțit teritoriul județului pe zone și a avut de identificat cele ami nevoiașe familii.

„Ne-am împărţit fiecare coordonator pe zone, respectiv Dumitreşti, Jitia, Vintileasca, Jariştea, Faraoanele, Ţifeşti, Vidra, Năruja, Nistoreşti, fiecare dintre noi am identificat familiile cele mai vulnerabile şi am reuşit să acoperim peste 65 de familii cu 250 de suflete. Am strâns bani din timp, de la rude, prieteni, fără să implicăm societăţile comerciale şi am reuşit să facem pachet consistente. Fiecare familie a primit câte o ladă de alimente de bază gen făină, ulei, zahăr, conserve, carne, pui, tobă, cârnaţi, fructe şi dulciuri pentru copii. Au mai primit câte un sac de cartofi, ceapă, iar anul acesta am pus şi produse sanitare, măşti, materiale de curăţenie corporală, detergenţi”, ne-a declarat Radu Ţigănuş, unul dintre membrii echipei implicate în acţiune.

După două zile de Caravană prin satele Vrancei, tinerii pe care-i leagă pasiunea comună de aventuri în off-road cu maşini 4×4 se declară fericiți că au reușit și anul acesta să facă fapte bune.


ARTICOLE SIMILARE


- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu