vineri, septembrie 20, 2024
AcasăSocietateFOTO Serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, evaluate printr-un concurs...

FOTO Serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, evaluate printr-un concurs județean

Duminică, 11 iunie a.c., pe stadionul ”Tineretului” din municipiul Focșani, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Anghel Saligny” a organizat faza judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, competiţie la startul căreia s-au aliniat patru echipaje din judeţul Vrancea: SVSU Adjud, SVSU Odobești, SVSU Câmpuri, și SPSU Vrancart Adjud.

În cadrul competiţiei, participanții s-au întrecut pe parcursul a trei probe practice toate contra-cronometru: “Pista cu obstacole 100 de metri”, ”Ştafeta 4X100 metri” şi “Realizarea dispozitivului de intervenţie”.

La finalul concursului, rezultatele obţinute de competitori s-au concretizat în următorul clasament general:

” Servicii Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ” (S.V.S.U.):

  • Locul I – V.S.U. Câmpuri
  • Locul II – S.V.SU. Odobești
  • Locul III – S.V.S.U. Adjud

” Servicii Private pentru Situaţii de Urgenţă “ (

S.P.S.U.):

  • Locul I – S.P.S.U. Vrancart Adjud

Îndemânarea, ambiția și spiritul de fair-play au constituit principalele elemente ale acestei întreceri, câștigătorii fiind răsplătiți cu diplome și premii, oferite cu sprijinul Consiliului Judeţean Vrancea, căruia îi mulțumim pentru susținerea acordată.

Scopul acestei competiții îl constituie, pe de-o parte, dezvoltarea deprinderilor şi abilităţilor necesare acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, iar pe de altă parte, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a acestor servicii. (Sursa: ISU Vrancea)

 


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu