joi, septembrie 19, 2024
AcasăActualitateA murit a cincea persoană rănită în explozia de la Crevedia

A murit a cincea persoană rănită în explozia de la Crevedia

Bilanțul morților în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia a crescut la cinci, după ce un cetățean nepalez, angajat al firmei de gaz, a murit marți dimineata, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății.

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Clinic de Urgență «Bagdasar Arseni» București încă unul din pacienții aflați în stare foarte gravă de la începutul internării și care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză și avea arsuri de peste 90% din suprafața corporală.  Adresăm condoleanțe familiei“, a transmis Ministerul Sănătății.

Bărbatul care a murit era intubat și ventilat mecanic, în stare foarte gravă, cu arsuri de peste 90% din suprafața corpului și fusese internat la Bagdasar Arseni. Potrivit datelor publicate luni de Ministerul Sănătății, alţi cinci pacienți, care au fost transferați în străinătate, sunt intubați şi ventilaţi mecanic.

Este a cincea victimă care își pierde viața în urma exploziilor de la Crevedia. În total, au fost 58 de victime. Dintre răniți, 5 se află în stare gravă, intubați și ventilați mecanic. În spitalele din București se mai află 17 răniți, iar în unități medicale din Europa sunt 12 pacienți. De menționat că 25 de pacienți fuseseră externați până la sfârșitul săptămânii trecute.

 


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu