sâmbătă, septembrie 21, 2024
AcasăSocietatePolițist vrâncean, medaliat cu aur la judo

Polițist vrâncean, medaliat cu aur la judo

În perioada 05-08 martie a.c., orașul Călimănești este gazda etapei finale a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

La această importantă competiție sportivă, care se desfășoară pe două categorii de vârstă, participă peste 100 de cadre MAI, înscrise la toate categoriile de greutate.

Ca în fiecare an, începând cu anul 2007, subcomisar de poliție Enache Nicolae, ofițer specialist – educație fizică și autoapărare, în cadrul Biroului Pregătire Profesională Vrancea a participat la competiția organizată.

Astăzi, 7 martie, a avut loc premierea la categoria 81 de kilograme, + 35 ani, iar colegul nostru, Nicu, a urcat din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, adăugând o medalie de aur palmaresului său.

Multiplu medaliat la turnee naționale și internaţionale, prin practica zilnică, subcomisar de poliție Enache Nicolae consolidează/perfecţionează deprinderile şi priceperile motrice ale colegilor săi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, pentru ca aceștia să își dezvolte o bază solidă a abilităților fundamentale și cunoștințelor în situațiile cu care se pot confrunta pe timpul intervențiilor. (Sursa: IPJ Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu