vineri, octombrie 18, 2024
AcasăELECTORALValentin Resmeriță, candidatul PNL pentru Primăria Focșani: „Cred că aici vom putea...

Valentin Resmeriță, candidatul PNL pentru Primăria Focșani: „Cred că aici vom putea atrage investiții care să creeze locuri de muncă și o viață mai bună pentru toți!”

Un oraș fără investiții este un oraș mort, însă credem că acest lucru este cunoscut de toată lumea. Fără oameni de afaceri care să investească, o localitate urbană (mai ales) este condamnată la pieire și pentru a ne convinge de acest lucru nu trebuie să căutăm în altă parte! La câțiva kilometri de Focșani se află orașul istoric Mărășești, devenit acum o ruină lamentabilă, o fantomă sinistră a unei administrații dezastruoase sub toate aspectele. După dispariția platformei industriale din cartierul Sud și în urma frământărilor economice după decembrie 1989, mii de oameni au fost nevoiți să părăsească orașul pentru a-și câștiga pâinea în altă parte, cei mai mulți peste hotare. De bună seamă, nimeni nu ar fi plecat dacă ar fi avut un loc de muncă stabil și destul de bine plătit la el în oraș. Din păcate, nici acum, la 34 de ani de la Revoluție, situația nu stă prea bine.

Este tocmai ceea ce candidatul liberal la Primăria Focșani, Valentin Resmeriță, propune locuitorilor: o administrație care încurajează investițiile românești și străine, proces care atrage după sine crearea de locuri de muncă, adică stabilitate și progres. El consideră că dezvoltarea economică a orașului trebuie să fie prioritară și că o administrație deschisă, transparentă și proactivă este esențială pentru a transforma Focșaniul într-un pol de atractivitate pentru afaceri. „Și eu sunt sătul de promisiuni și de politicienii care, timp de 24 de ani, și-au bătut joc de orașul nostru. Sunt sătul să aud doar scuze în loc să văd soluții.  Nu cer nimic de la politică. Am făcut acest pas, dintr-o singură dorință: să demonstrez că în Focșani se pot realiza proiecte de calitate pentru oameni și să avem servicii publice de calitate. Fiecare dintre noi merită ceea ce în vest numim normalitate! Este timpul pentru fapte și pentru oameni de bună-credință! Eu cred în potențialul economic al municipiului, cred că aici vom putea atrage investiții care să creeze locuri de muncă și o viață mai bună pentru toți. Suntem o echipă mare de oameni care speră că Focșani poate fi la fel de dezvoltat ca Iași, Brașov, Cluj, Sibiu sau Oradea”, a subliniat Valentin Resmeriță, candidatul PNL Vrancea la funcția de primar al municipiului Focșani.

Valentin Resmeriță își propune să creeze un mediu economic favorabil prin simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației. Prin crearea unui departament, a unui birou special în acest sens, investitorii vor avea acces rapid la informații și suport pe tot parcursul demarării și dezvoltării afacerilor lor. De asemenea, liberalul își propune să dezvolte parteneriate strategice cu camerele de comerț și ambasadele din diverse țări pentru a promova oportunitățile de investiții din Focșani. „Vom organiza forumuri economice și misiuni comerciale pentru a prezenta avantajele orașului nostru și a atrage capital străin. Focșaniul trebuie să devină un punct de referință pe harta investițiilor din România”, a mai afirmat el.

Toate acestea nu se pot face însă fără ca noi, cetățenii, să-l sprijinim pe Valentin Resmeriță în demersul său pentru dezvoltarea orașului. Suportul nostru înseamnă acum prezența la vot și alegerea unui om responsabil, care știe exact cum să investească banii publici în folosul tuturor, cum să aducă în Focșani oamenii și companiile care pot contribui eficient la crearea unui mediu cu adevărat prosper în orașul de pe Milcov.

Material realizat de SC King News 24 SRL, la comanda PNL Vrancea. CMF: 21240005


ARTICOLE SIMILARE


- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu