duminică, octombrie 6, 2024
AcasăELECTORALCostel Tuvenia, candidatul PNL pentru o administrație eficientă și europeană în comuna...

Costel Tuvenia, candidatul PNL pentru o administrație eficientă și europeană în comuna Golești

Aflată la doi pași de Focșani, practic un fel de cartier al municipiului de pe Milcov, comuna Golești este încă o localitate care nu a cunoscut dezvoltarea așa cum ar sta bine unei așezări aflată aproape de oraș. De peste 30 de ani, comuna este administrată de aceeași social-democrați care s-au plictisit în funcții și au folosit viteza melcului atunci când s-a pus problema să muncească pentru oameni. O guvernare locală având în frunte un primar liberal ar schimba radical viziunea despre ceea ce știm cu toții ce înseamnă progres, iar cel care este în măsură să transforme Goleștiul într-o comună europeană este Costel Tuvenia. S-a născut aici, a crescut și s-a educat la Golești și tot aici, cu soția sa Mariana, a format o frumoasa familie, fiind fericiții părinți a doi copii, Alexandra și Angelo.

Costel Tuvenia a fost timp de 23 de ani subofițer de poliție, meserie plină de provocări, căreia i s-a dedicat total și l-a format ca individ. Din 2016, este și consilier local la Golești, unde a reușit împreună cu colegii săi din PNL să se impună de multe ori prin proiecte pentru oameni. ”Sub semnul încrederii și al angajamentului față de dezvoltarea comunei noastre, îmi propun să fiu vocea și forța care ne ghidează spre un viitor european, prosper și sigur”, spune Costel Tuvenia, candidatul PNL la primărie.

Programul său electoral conține șase puncte urgente care vor face din Golești o localitate care să asigure confortul tuturor locuitorilor și să devină atractivă pentru investitori și noi proprietari.

Este vorba despre urgentarea proiectului de gaze naturale, proiect inițiat de PNL în anul 2020 prin programul ”Gazul din casă în casă”. Un alt proiect este al finalizării modernizării tuturor străzilor cu șanțuri și podețe la proprietăți, dar mai ales apă și canalizare. Un al treilea punct în programul lui Costel Tuvenia este construirea unui Centru de Zi și a unui Azil de Bătrâni, pentru asigurarea îngrijirii și confortului persoanelor în vârstă.

O gestionare corectă a deșeurilor comunei Golești se va putea face prin înființarea unei zone de depozitare a resturilor vegetale, acesta fiind un proiect absolut necesar. Candidatul PNL își mai propune atragerea de fonduri europene pentru construirea unui parc fotovoltaic, astfel încât să fie reduse cheltuielile cu iluminatul public, dar și construirea de pasaje și pasarele pietonale peste E85, care ar asigura fluidizarea traficului, dar ar fi benefice mai ales pentru siguranța pietonilor. ”Suntem hotărâți să implementăm aceste proiecte și să construim un viitor mai bun pentru noi și generațiile ce vor urma”, mai precizează Costel Tuvenia.

Lista PNL pentru Consiliul Local Golești: Costel Tuvenia; Elena Badiu Matache; Ștefan Georgescu; Camelia Alexandru; Gabriela Gheorghe; Lucian Marian Buric; Angelo Corrado Gulerez; Marian Dinu; Adrian David; Apostu Alexăndroaia; Remus Cornea; Iulian Marian Matache.

Material realizat de SC King News 24 SRL, la comanda PNL Vrancea. CMF: 21240005

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu