vineri, octombrie 18, 2024
AcasăELECTORALValentin Drilea, candidatul PNL la Primăria Movilița: ”Voi munci pentru a transforma...

Valentin Drilea, candidatul PNL la Primăria Movilița: ”Voi munci pentru a transforma comuna noastră într-o localitate modernă și prosperă”

Valentin Drilea, candidatul pentru funcția de primar al comunei Movilița, are 51 de ani și s-a născut în satul Trotușanu, într-o familie de oameni gospodari și respectați de la care a învățat valorile fundamentale ale vieții: muncă, loialitate, angajament, perseverență și credință în Dumnezeu. După absolvirea liceului în 1991, cu specializarea de tehnician veterinar, a decis să își îndrepte pașii către sfera antreprenorială. Până în anii 2000, Valentin Drilea a condus cu succes diverse activități în domeniul agricol, forestier și transport. După aceea, dorind să își extindă orizonturile, a plecat în străinătate. După doi ani dificili în Italia, a reușit să își facă simțită prezența și să contribuie activ la consolidarea unei echipe de muncă, devenind astfel pentru el ca o familie. În călătoria sa antreprenorială, a fost mereu călăuzit de intuiția sufletească, refuzând influența banilor. Dorința sa a fost să creeze locuri de muncă și să fie înconjurat de oameni mulțumiți și fericiți.

După ani de muncă în sectorul privat, învățând și evoluând din propriile greșeli, Valentin Drilea a decis să își dedice experiența administrației locale cu devotament, transparență și empatie. Alături de comunitatea sa, își dorește să dezvolte comuna și să o ducă la un nivel european. Printre obiectivele candidatului liberal Valentin Drilea, după ce va fi ales primar se numără schimbarea imaginii comunei, înființarea de perdele forestiere pe marginea drumurilor comunale, modernizarea cimitirelor, construirea unui cămin cultural și a unei grădinițe cu program prelungit, înființarea de locuri de joacă pentru copii în fiecare sat, crearea Clubului Tinerilor și Clubului Seniorilor și a unui club sportiv comunal (Viticultorul Movilița). „Sunt hotărât să lucrez împreună cu cetățenii din Movilița pentru a transforma comuna noastră într-un loc modern și prosper. Promit să acționez cu transparență, devotament și empatie, subliniind că obiectivele mele sunt gândite pentru binele comun și dezvoltarea durabilă a comunei noastre. Alături de concetățenii mei voi reuși să duc Movilița la un nivel european, promovând valorile locale, îmbunătățind infrastructura și creând noi oportunități pentru toți membrii comunității noastre”, a subliniat Valentin Drilea, candidatul PNL Vrancea la funcția de primar al comunei Movilița.

Printre planurile sale se regăsesc direcții clare de dezvoltare cum ar fi mărirea capacității parcului fotovoltaic aferent Stației de Pompare, înființarea unui cabinet de medicină dentară și a unui cabinet de psihologie pe raza comunei, digitalizarea tuturor instituțiilor de interes local, modernizarea drumurilor agricole și asfaltarea drumurilor de legătură cu Haret (drumul Găina) și între satele Frecăței și Trotușanu. De asemenea, Valentin Drilea dorește identificarea soluțiilor de promovare a istoriei, turismului local și religios din Movilița, înfrățirea comunei cu alte comune din Uniunea Europeană și conectarea comunei la rețeaua națională de gaze prin conducta de la Ruginești.

Lista completă propusă de Partidul Național Vrancea la Consiliul Local al Comunei Movilița: Valentin Drilea, Cristinel Mardareț, Costică Ilie, Carmen Seciu, Corneliu Cristian, Adrian Savin, Carmen Drilea, Mihai Lupu, Laurențiu Brânză, Sorin Mocanu, Costinel Novac, Daniel Drilea, Toader Panțîru, Costel Drilea, Emil Pătrășcan, Daniel Bitire, Costel Popa.

Material realizat de SC King News 24 SRL, la comanda PNL Vrancea. CMF: 21240005


ARTICOLE SIMILARE


- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu