vineri, octombrie 18, 2024
AcasăPoliticaFlash-mob-ul liberalilor în Piața Unirii se amână pentru vineri. Misăilă a vrut...

Flash-mob-ul liberalilor în Piața Unirii se amână pentru vineri. Misăilă a vrut să creeze haos în centrul municipiului

În semn de solidaritate cu toți cei plecați din Focșani pentru un viitor mai bun și pentru a le transmite un mesaj de iubire și speranță, arătându-le că nu i-am uitat, PNL Focșani a avut inițiativa organizării unui flash-mob. Acesta urma să aibă loc astăzi, la orele 18:00, în Piața Unirii din Focșani.

PSD-ul, în  frunte cu Cristi Misăilă, a încercat să anihileze momentul nostru dedicat celor dragi. Astfel, am fost anunțați că PSD și-a organizat un miting electoral tot astăzi, între orele 17:00 -19:00. Un interval orar care se suprapunea în aceeași locație cu flash-mob-ul nostru.

Pentru a preveni denaturarea și murdărirea evenimentului nostru și, totodată, pentru ca mesajul nostru să ajungă intact la focșăneni, am decis ca întâlnirea noastră cu focșănenii să aibă loc vineri, 07 iunie, ora 18:00 în Piața Unirii. Așa cum în ultimele săptămâni ne-am întâlnit zi de zi cu oamenii și le-am transmis gândurile și ideile noastre, așa vom face și în continuare. Indiferent de intimidări și șicane, ducem mesajele mai departe, către focșăneni.

Suntem puternici și curajoși , așa cum am fost în toată campania.

Biroul de presă al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea


ARTICOLE SIMILARE


- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu