duminică, septembrie 29, 2024
AcasăSocietateElevi de la Colegiul Economic Focșani, în vizită de practică la Administrația...

Elevi de la Colegiul Economic Focșani, în vizită de practică la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea

Astăzi, 25.06.2024, sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea şi-a deschis porţile pentru elevii de clasa a XI ai Colegiului Economic „M. Kogălniceanu”. Specialişti ai instituţiei noastre au fost gazde pentru aproximativ 60 de adolescenţi care şi-au dorit ca orele de practică să se desfășoare la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea.

În cadrul întâlnirii, şeful de administraţie, domnul Iulian Daniel Militaru, a prezentat informaţii referitoare la modul de funcţionare al instituţiei, la obiectivele şi misiunea acesteia,  iar specialiştii fiscali au făcut introducerea în lumea taxelor şi impozitelor componente ale bugetului general consolidat  precum şi a importanţei colectării veniturilor, punându-se accent pe conformarea voluntară. Subiectele şi aplicaţiile practice prezentate de funcţionarii fiscali au fost pe placul adolescenţilor care şi-au manifestat interesul printr-o participare activă la întâlnirea organizată.

În speranţa că viitorii antreprenori sau colegi de lucru au desluşit tainele finanţelor, le mulţumim pentru vizită şi îi aşteptăm cu porţile deschise şi cu altă ocazie. (AJFP Vrancea)

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu