sâmbătă, octombrie 5, 2024
AcasăActualitateULTIMA ORĂ Motociclist rănit pe DN 2D

ULTIMA ORĂ Motociclist rănit pe DN 2D

UPDATE: La data de 5 Iulie, ora 13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizati cu privire la faptul că pe DN 2D, in loc. Valea Sării s-a produs un accident rutier intre o motocicleta și un autoturism. Din primele verificări efectuate de polițiști rezultă că un bărbat, de 38 ani, in timp ce conducea un motociclu din directia Focsani – Lepșa a pierdut controlul asupra directiei de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat in coliziune cu un autoturism. A rezultat rănirea ușoară a motociclistului, acesta fiind transportat la spital, in vederea primirii de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate in cadrul unui dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.(IPJ Vrancea)

UPDATE: Un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Vidra a intervenit în urma producerii unui accident rutier pe DN2D, in apropierea localității Valea Sării, în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă. Paramedicii au acordat primele îngrijiri medicale unui bărbat, în vârstă de 40 ani, conducătorul motocicletei, care prezenta suspiciune de fractură membru inferior drept, fiind transportat și predat la CPU Vidra pentru investigații suplimentare.(ISU Vrancea)

Un nou accident de circulație în care a fost implicat un motociclist s-a produs pe drumurile din Vrancea. Din primele date, un motociclist ar fi lovit o mașină și parapetele de pe marginea drumului, între Valea Sării și Bârsești. În z0onă se circulă cu dificultate.

 

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu