joi, septembrie 19, 2024
AcasăStiri InterneAcțiuni în trafic și pentru menținerea ordinii publice / Amenzi, ridicări de...

Acțiuni în trafic și pentru menținerea ordinii publice / Amenzi, ridicări de permise și certificate

Principalele misiuni desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, în ultimele 24 de ore, au fost menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea infracționalității și creșterea gradului de siguranță rutieră. Polițiștii au acționat la nivelul întregului județ, pentru a preveni faptele antisociale și au intervenit la peste 60 de evenimente, dintre care peste 50 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

Cu ocazia intervențiilor la fața locului, polițiștii au constatat 45 de fapte, de natură a perturba ordinea și liniștea publică. În toate aceste cazuri, intervențiile au fost imediate și ferme, pentru liniștea cetățenilor care ar fi putut fi afectați. În acest sens, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 110.000 lei. Pentru menținerea siguranței rutiere, zece șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic. De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice autovehiculele care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, 18 certificate de înmatriculare au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.

*
La data de 29 iulie a.c., ora 20:53, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au oprit în trafic un bărbat de 60 de ani, care conducea un autoturism pe raza comunei Vârteșcoiu. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. Cercetările sunt continuate, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Acțiunile continuă, iar siguranța voastră este prioritatea noastră! (IPJ Vrancea, foto: arhivă)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu