vineri, septembrie 20, 2024
AcasăStiri InterneVrâncean arestat preventiv pentru că ar fi șantajat o femeie din județul...

Vrâncean arestat preventiv pentru că ar fi șantajat o femeie din județul Buzău cu publicarea unor imagini în ipostaze intime

Ieri, 30 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Smeeni au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Vrancea, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private. Din cercetări a reieşit că, în perioada mai–iulie a.c., vrânceanul a avut o relaţie cu o tânără de 29 de ani, din Glodeanu Sărat. În timpul relaţiei, tânăra i-ar fi trimis bărbatului materiale foto şi video ce surprindeau ipostaze intime. Ulterior finalizării relaţiei celor doi, pentru a nu face publice materialele, bărbatul ar fi şantajat-o, cerându-i să se mute la acesta și să-și întemeieze o familie.

În baza materialului probator administrat, bănuitul a fost condus la sediul poliţiei, faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Astăzi, 31 iulie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, care a dispus arestarea preventivă a bănuitului pentru 30 de zile. (IPJ Buzău)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu