vineri, septembrie 20, 2024
AcasăCulturăBiblioVacanța 2024, la final / Peste 600 de preșcolari și elevi au...

BiblioVacanța 2024, la final / Peste 600 de preșcolari și elevi au participat la activitățile din această vară

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea a desfășurat numeroase activități de vară în cadrul programului „BiblioVacanța”, în perioada 1-31 iulie 2024, la toate secțiile noastre. Cea de-a XV-a ediție a programului „BiblioVacanța” s-a adresat atât preșcolarilor, cât și adolescenților, care au participat la ateliere de lectură, hand-made, joc și joacă, grădinărit, nutriție, IT, dar și ateliere de dezvoltare personală și de prim-ajutor. Activitățile au avut loc la toate secțiile Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, pe toată perioada lunii iulie desfășurându-se 25 de ateliere, la care au participat peste 600 de copii și adolescenți.

Anul acesta am avut alături de noi parteneri și colaboratori valoroși care ne-au împărtășit din experiența și cunoștințele lor: Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” din Focșani a organizat ateliere de prim-ajutor pentru copii, prin doamnele asistent medical Pamfilica Vechiu, Eliza Șimon și Andreea Grama, firma de servicii informatice din Focșani ValidSoftware a organizat cursul  „Pas cu Pas în Tehnologie: De la Hardware la Software și Inteligență Artificială!”, prin domnul ing. Vali Dima. De asemenea, i-am avut alături de noi pe doamna avocat Ramona Roman, membru în Baroul Vrancea, iar din partea Inspectoratului de Poliție al județului Vrancea pe doamnele comisar-șef Monica Manolache, inspector de poliție Monica Mocanu, comisar Alina Lalu și subinspector Mădălina Onia, care au susținut ateliere de informare cu titlul „Prevenirea infracționalității în rândul minorilor”. Doamna nutriționist Manuela Vasiliu a susținut un atelier de nutriție pentru copii, care i-a bucurat foarte mult pe micii participanți.

Parteneri plini de entuziasm s-au dovedit a fi și Grădinița cu P.P. nr. 13 Focșani, Florăria Petruța Focșani, prin doamna Petruța Voicu, precum și doamna profesor de limba și literatura română Pompilia Bărbosu și prof. înv. preșcolar Cristina Nistoroiu. Din partea Dental Studio Focșani le-am avut alături pe doamna Alina Dochioiu – dr. Pediatrie dentară, doamna Adriana Cucoli – specialist pedodont și doamna Alina-Alexandra Toea – specialist stomatologie generală. Datorită numărului mare de solicitări, Clubul de lectură și pictură pentru adulți, care se desfășoară la Secția Împrumut la Domiciliu, a continuat și pe perioada BiblioVacanței. Mulțumim partenerilor, cadrelor didactice, voluntarilor și copiilor care au acceptat să fie parte din povestea noastră, participând la activitățile desfășurate de Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, în cadrul programului BiblioVacanța, ediția a XV-a! (Biblioteca Județeană Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu