sâmbătă, septembrie 21, 2024
AcasăSocietateAPM Vrancea așteaptă voluntari pentru proiectul ”Let's Do It, România!”

APM Vrancea așteaptă voluntari pentru proiectul ”Let’s Do It, România!”

Agenția pentru Protecția Mediului Vrancea participă în acest an la Ziua Națională a Curățeniei, un eveniment anual organizat de Let’s Do It, România!, ajuns la XI-a ediție și care reunește voluntari din toate colțurile țării pentru a curăța și proteja mediul înconjurător. Pe 21 septembrie 2024, România se alătură altor 198 de țări și peste 19 milioane de voluntari din întreaga lume pentru a elimina deșeurile și pentru a reda naturii care se sufocă din cauza deșeurilor aruncate la voia întâmplării posibilitatea de a respira din nou.

APM Vrancea invită toți factorii responsabili și decizionali să devină activi și să se implice în proiectul Let’s Do It, România! pentru a ne aduce împreună propria contribuție la păstrarea unui mediu înconjurător sănătos și nepoluat. O zi de voluntariat dedicată  activităților de curățenie a  zonelor alocate județului Vrancea contribuie la un mediu mai curat și mai sănătos. Oricine poate deveni parte din această mișcare și poate ajuta  la transformarea României într-un loc mai curat.

Așteptăm o implicare activă a autorităților publice, instituțiilor deconcentrate, unităților de învățământ, unităților și centrelor medicale, a companiilor private și a mass-mediei pentru curățarea arealelor naturale din județ. Prezenţa la această activitate oferă un exemplu de participare voluntară la viaţa comunităţii, educarea cetățenilor  în spiritul protejării mediului fiind unul din obiectivele acestei acţiuni.

Ne exprimăm speranţa că, prin astfel de campanii, vom face din Vrancea un județ mai curat. Cetățenii persoane fizice care doresc să se alăture Agenției pentru Protecția Mediului Vrancea cu prilejul derulării Campaniei pentru Ziua Națională a Curățeniei sunt invitate să se înscrie la sediul agenției din strada Dinicu Golescu nr. 2, Focșani. (APM Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu