vineri, septembrie 20, 2024
AcasăActualitateFOTO: Bărbat purtând vestimentație cu însemnele Jandarmeriei și o armă neletală, depistat...

FOTO: Bărbat purtând vestimentație cu însemnele Jandarmeriei și o armă neletală, depistat în Piața Unirii, la evenimentul dedicat campioanei olimpice de gimnastică

Echipajul din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Focșani, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu la o adunare publică avizată, în Piața Unirii din Municipiul Focșani, a identificat un bărbat purtând obiecte vestimentare cu însemnele „Jandarmeria” și având asupra sa un pistol care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este de tip „airsoft”.S-a procedat la interceptarea și legitimarea persoanei în cauză, stabilindu-se faptul că acesta nu avea dreptul de a purta uniforma și nici de a deține arme neletale la adunările publice.

Au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârșirea faptelor prevăzute de articolul 372 litera b) Cod Penal – Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției în vederea continuării cercetărilor, iar pistolul a fost ridicat în vederea confiscării. (Sursa: Jandarmeria Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu