vineri, septembrie 20, 2024
AcasăActualitateAna Maria Bărbosu a intrat în posesia medaliei de bronz

Ana Maria Bărbosu a intrat în posesia medaliei de bronz

Într-o ceremonie impusă de protocolul olimpic, gimnasta Ana Maria Barbosu a fost premiată pe Esplanada Casei Olimpice din București cu medalia olimpică de bronz.
Au participat la eveniment: premierul României Marcel Ciolacu, Octavian Morariu – membru CIO pentru România, Elisabeta Lipă – președinte ANS și Mihai Covaliu – președinte COSR.
Octavian Morariu, memebru CIO pentru România, a fost cel care i-a așezat medalia la gât Anei. Președintele COSR, Mihai Covaliu i-a înmânat mascota și afișul oficial al Jocurilor.
”Am auzit de la colegii mei care au câștigat o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris că e o medalie grea, a mea este și la propriu, și la figurat. Le mulțumesc antrenorilor, care m-au descoperit, care m-au pregătit și celor care m-au dus la Jocurile Olimpice. Situația creată în finala de la sol a fost una dificilă și mulțumesc Federației și Casei de Avocatură pentru ajutor!” a declarat Ana Maria Barbosu.
Medalia oferită Anei nu este fizic aceeași cu a gimnastei americane Jordan Chiles. Comitetul de Organizare, cu acordul CIO, a predat COSR altă medalie olimpică de bronz, luni, la Paris.
Ana Maria Barbosu a fost declarată câștigătoarea medaliei olimpice de bronz la sol prin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv. (SURSA: CSOR)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu