vineri, septembrie 20, 2024
AcasăSportULTIMA ORĂ Fotbal: o nouă înfrângere a...

ULTIMA ORĂ Fotbal: o nouă înfrângere a CSM Focșani 2007 în fața Metalului Buzău / Avem un ”complex buzoian”?

Meci slab și înfrângere fără drept de apel, astăzi, pentru CSM Focșani 2007 în fața vecinilor de la AFC Metalul Buzău. A fost, practic, o continuare a rezultatelor negative obținute de echipa focșăneană în fața formației buzoiene, în ultimii doi ani. Înfrângerea de astăzi a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât AFC Metalul Buzău nu obținuse niciun punct în primele două etape ale Ligii 2, în timp ce echipa focșăneană avea, deja, o victorie la activ. De menționat că lovitura de începere a partidei de astăzi, de pe stadionul Milcovul, a dat-o campionul olimpic focșănean Alin Moldoveanu (41 de ani). Alin Moldoveanu a devenit campion olimpic la pușcă cu aer comprimat 10 metri la Jocurile Olimpice din 2012 și a obținut mai multe medalii naționale, europene și mondiale la tir.

Oaspeții s-au instalat la timona jocului încă de la începutul meciului. Buzoienii au dominat, au avut mai mult posesia balonului, însă nu și-au creat ocazii importante de gol. De cealaltă parte, jocul echipei focșănene nu s-a legat, fotbaliștii lui Călin Moldovan având puține incursiuni spre poarta oaspeților. Echipa buzoiană a reușit să deschidă scorul, prin Valentin Robu, în minutul 39, în urma unui contraatac.

Repriza a doua a început în aceleași note generale. Intrările la minge au fost mai tari, starea de nervozitate a crescut, iar Gabriel Dodoi de la CSM Focșani 2007 s-a ales cu două cartonașe galbene în câteva minute și a ieșit de pe teren. Astfel, din minutul 52, echipa focșăneană a rămas în 10 jucători. Încet, încet, jocul devine unul de uzură, la mijlocul terenului. În minutul 70, focșănenii au o mare ocazie de a înscrie, dar cei care au băgat mingea în poartă au fost tot oaspeții, în minutul 71, prin Florin Opaiți, în urma unei greșeli individuale în apărarea gazdelor. Jucătorii lui Călin Moldovan au avut o tresărire de orgoliu și au încercat să înscrie măcar golul de onoare, fără succes. În schimb, buzoienii au marcat al treilea gol în minutul 84, în urma unui corner, prin Alberto Olaru. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic notabil, astfel că CSM Focșani 2007 – AFC Metalul Buzău s-a încheiat cu un neverosimil 0-3 (0-1). În următoarea etapă, echipa focșăneană va evolua în deplasare, cu CSM Reșița.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu