vineri, septembrie 20, 2024
AcasăCulturăActivități diverse și mulți participanți la ”Biblioteca de Vacanță”

Activități diverse și mulți participanți la ”Biblioteca de Vacanță”

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea a desfășurat numeroase activități și ateliere de lectură, hand-made, joc și joacă în cadrul programului „Biblioteca de Vacanță”, în perioada 22 – 25 august 2024, care s-a desfăşurat în Crângul Petrești, în zona Centrului de Informare Științifică. Cea de-a XVI-a ediţie a programului Biblioteca de Vacanţă și-a propus să ofere membrilor comunității activităţi de lectură, de împrumut de carte şi de petrecere a unui timp valoros alături de familie, de prieteni și de bibliotecă. În cele patru zile, cei prezenți la activități, copii, părinți, bunici, s-au bucurat de surprizele care le-au fost pregătite: ateliere de lectură, joc și joacă, ateliere de pictură, cărți de luat acasă, ateliere de hand-made, ateliere de educație rutieră, atelier pentru siguranța copiilor – „Vara împreună în siguranță!”, curs de prim-ajutor – „Ora de sănătate”, ateliere florale, ateliere de organizare inteligentă a hainelor, curs de igienă dentară pentru copii.

Anul acesta am avut alături de noi parteneri și colaboratori valoroși care ne-au împărtășit din experiența și cunoștințele lor: Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” Focșani, Florăria „Petruța”, 5asec Focșani – Curățătorie/Spălătorie, Dental Studio Focșani, precum și reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Poliție Vrancea: Biroul Siguranță Școlară Vrancea, Serviciul Rutier Vrancea, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității. Parteneri plini de entuziasm s-au dovedit a fi și doamnele: Șerbu Georgiana, inspector educație timpurie din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, Mihaela Sandu, prof. înv. primar la Școala Gimnazială Vânători și Marcela Ghiuță, prof. de limba și literatura română la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.

Biblioteca de Vacanță a oferit și în acest an comunității vrâncene posibilitatea de a petrece timpul într-un mod plăcut și valoros, în compania cărților, activităților ludice și artelor frumoase creând amintiri și momente unice pentru noi toți. Mulțumim partenerilor, cadrelor didactice, voluntarilor, dar și copiilor, părinților și bunicilor care au acceptat și anul acesta, într-un număr foarte mare, să fie parte din povestea noastră, participând la activitățile desfășurate de Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, în Crângul Petrești, în cadrul programului Biblioteca de Vacanță! (Biblioteca Județeană Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu