vineri, septembrie 20, 2024
AcasăStiri InterneRazie a polițiștilor vrânceni în rândul comercianților de pe marginea DN2

Razie a polițiștilor vrânceni în rândul comercianților de pe marginea DN2

În data 28 august 2024, în intervalul orar 12:00 – 16:00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au desfășurat o acțiune pe DN2-E85, pe linia verificării respectării măsurilor de reglementare privind desfășurarea activităților de comerț în zona adiacentă drumurilor publice. Acțiunea, care s-a derulat în mediul rural, pe raza comunelor Golești, Urechești, Popești, Dumbrăveni, Obrejița, Tâmboești și Slobozia Bradului, a avut ca principale scopuri menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră. În cadrul acțiunilor au fost legitimate 54 de persoane și au fost verificate 36 de autovehicule, fiind aplicate 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 17.000 lei.

Astfel, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 145/2014 privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol, 13 sancțiuni la O.G. nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, 12 conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 1 la O.G. nr. 28/1999. Pentru menținerea siguranței rutiere, 2 șoferi au rămas fără permis de conducere, după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic.

De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice autovehiculele care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, un certificat de înmatriculare a fost retras, până la remedierea problemelor constatate. Polițiștii vor continua să acționeze pentru prevenirea întregului fenomen infracțional sau contravențional. (IPJ Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu