vineri, septembrie 20, 2024
AcasăSportO multiplă campioană și medaliată la judo, prezentă la ”Memorialul Aurel Cîmpeanu”...

O multiplă campioană și medaliată la judo, prezentă la ”Memorialul Aurel Cîmpeanu” 2024

Turneul Internațional de Judo ”Memorialul Aurel Cîmpeanu”, ediția a XXI-a/ 5-6 octombrie 2024, va avea loc în Sala Sporturilor ”Alin Moldoveanu” din Focșani, începând cu ora 9:00.
Organizatorii competiției de judo sunt: Asociația de Securitate cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea, în colaborare cu Asociația Județeană de Judo Vrancea, CSM Focșani 2007, LPS Focșani, CS Unirea Focșani și CSȘ Focșani.
Daria BILODID este invitata specială a Turneului de la Focșani, judoka ucraineană născută în anul 2000, la Kiev. Triplă campioană europeană (2017, 2019, 2024), dublă campioană mondială (2018, 2019), medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021), multiplă câștigătoare a Turneelor Internaționale de Grand Prix și Grand Slam, sportiva din Ucraina este și cea mai tânără câștigătoare a campionatelor mondiale de seniori din istoria judo-ului, dobândind prima sa medalie de aur la vârsta de 17 ani. Cu un palmares impresionant la doar 23 de ani, talentata judoka ucraineană ne onorează cu prezența în acest an la competiția noastră, aducând un mare plus de valoare incontestabilă Turneului organizat la Focșani.
Valoroasa sportivă din Ucraina va susține și un seminar de pregătire în judo, în ziua imediat următoare competiției, spre bucuria tinerilor participanți care, credem noi, vor umple Sala Sporturilor din Focșani până la capacitatea maximă, în cele două zile ale acestui regal al sportului. Scopul declarat al organizatorilor constă în a-i determina pe tineri să aleagă sportul și, implicit, un mod de viață sănătos, în detrimentul multiplelor tentații ale zilelor noastre. (comunicat de presă)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu