joi, septembrie 19, 2024
AcasăAdjudEveniment ”Meet and Code 2024” la Adjud – Educație și Inovație pentru...

Eveniment ”Meet and Code 2024” la Adjud – Educație și Inovație pentru un Viitor Sustenabil

Asociația Grupul Verde, în parteneriat cu TechSoup Europe și Amazon Future Engineer, anunță cu entuziasm ediția 2024 a evenimentului „Meet and Code”, care va avea loc la Adjud. Tema principală a acestui an este „Educație și Inovație – Eco Tech Creators”, un program dedicat dezvoltării competențelor digitale ale tinerilor și promovării sustenabilității prin inovație tehnologică. În România, acest program este coordonat de Asociația Techsoup Romania pentru al 8-lea an consecutiv, contribuind la dezvoltarea competențelor digitale în rândul tinerilor, prin evenimente ce promovează tehnologia și programarea, aliniate cu misiunea #EuropeCodeWeek.

Meet and Code” este o inițiativă europeană menită să ofere tinerilor acces la educație digitală, competențe de programare și tehnologii de viitor, într-o manieră interactivă și creativă. Programul din acest an pune un accent deosebit pe crearea unui viitor sustenabil, prin integrarea tehnologiilor ecologice și soluțiilor inovative. Prin inițiativa „Eco Tech Creators”, participanții vor învăța să dezvolte soluții tech prietenoase cu mediul, contribuind astfel la protejarea planetei.

Detalii eveniment:

  • Data: 20 septembrie 2024
  • Locație: Adjud, România
  • Program: Sesiuni de workshop-uri, prezentări și activități practice orientate spre dezvoltarea competențelor digitale și implementarea soluțiilor ecologice prin tehnologie.

Participarea este deschisă pentru toți tinerii dornici să-și dezvolte abilitățile de programare și să învețe cum pot utiliza tehnologia pentru a rezolva provocările legate de schimbările climatice și protecția mediului. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40 374 962 748.

Meet and Code este o inițiativă organizată în colaborare cu TechSoup Europe și sponsorizată de Amazon Future Engineer, Biessen Pharma și Haus des Stiftens. Scopul acestei inițiative este de a oferi tinerilor din Europa acces la educație digitală de calitate și de a-i motiva să devină creatori de tehnologie. (comunicat de presă, Asociația Grupul Verde)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu