vineri, septembrie 20, 2024
AcasăSocietatePolițiștii vrânceni, prezenți la evenimentul "Mausolee pe bicicletă"

Polițiștii vrânceni, prezenți la evenimentul „Mausolee pe bicicletă”

Astăzi, 14 septembrie 2024, polițiștii vrânceni sunt din nou partenerii unei noi ediții a evenimentului ”Mausolee pe bicicletă”, la startul căruia s-au adunat aproximativ 100 de cicliști, care pedalează eroic, de la Mărășești la Soveja. La evenimentul ”Mausolee pe bicicletă”, aflat la cea de-a zecea ediție, organizat de către Asociația ”Monumente în Vrancea”, ca de fiecare dată, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea este partener.

În cadrul evenimentului care a promovat mausoleele din județul Vrancea ridicate în cinstea eroilor din Primul Război Mondial dar și mișcarea pe două roți, polițiștii rutieri dar și cei de ordine publică au acționat pentru a preveni orice eveniment negativ pe parcursul traseului. Printre cicliști s-au aflat, alături de polițiștii vrânceni și colegii din cadrul Institutului Național de Criminalistică și inspectoratelor de poliție județele Brașov și Buzău.

La startul care a avut loc în Mărășești, participanților le-au fost reamintite regulile de siguranță în trafic, iar conducătorilor auto de pe traseu le-au fost adresate recomandări, pentru a fi atenți și a proteja bicicliștii și motocicliștii aflați în trafic. Prin ploaie și vânt, participanții pedalează eroic, traseul fiind parcurs fără a fi înregistrate incidente. Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea susţine mişcarea în aer liber şi le urează bicicliştilor/motocicliștilor călătorii plăcute, în siguranţă! (IPJ Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu