vineri, septembrie 20, 2024
AcasăSocietateUn vrâncean acuză cadrele medicale de la Spitalul Județean Focșani că nu...

Un vrâncean acuză cadrele medicale de la Spitalul Județean Focșani că nu i-au tratat corespunzător nepoțelul de 3 luni / Spitalul respinge acuzațiile

Un bărbat din Vrancea a făcut postări video și scrise pe Facebook, reclamând faptul că nepoțelul său de 3 luni nu a fost bine îngrijit la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” Focșani. Mai mult, acesta acuză faptul că micuțul s-ar fi ales cu un stafilococ din spital. ”Am un nepoțel de 3 luni internat în acest spital de 3 zile (venit cu temperatura 39.7). La internare i s-a spus mamei că este un virus /răceală ce are bebelușul și că va rămâne internat. Totul bine până aici, din prima zi în care i s-a administrat tratamentul, temperatura a dispărut iar starea bebelușului a fost una bună, până astăzi când a făcut din nou temperatură, din nou plânge necontrolat și din nou s-au repetat analizele (analizele i s-au făcut de 3 ori până acum, mi l-au ciuruit mititelul și modul cum se iau analize e jalnic, o nepăsare totală față de bebeluș și de trauma prin care trece atunci când este bruscat). I s-a spus mamei că analizele sunt bune, dar nu înțelege nimeni de ce încă face temperatură. Așadar, i s-au luat probe exudat și s-a descoperit astăzi că are în gât un stafilococ (stafilococ ce a reacționat astăzi). Cum este posibil ca abia după 3 zile de bine, astăzi să reacționeze acest stafilococ? Cum? Nu e posibil să îl fi luat bebele nostru din spital, de la biberoanele lor? Altfel nu îmi explic. Dacă venea cu stafilococul de acasă, până acum se descoperea și reacționa, zic eu, după 3 zile de antibiotic. (…) Mai aflăm că și copii cu hepatită (din greșeală) au fost băgați în aceeași încăpere și copii cu alte boli, cei cu diaree și asa mai departe!! Alooooooo, Spitalul Sf. Pantelimon Focșani, vă mai reveniți? Ne omorâți copiii, nu vă ajunge??? Și anul trecut, aceeași poveste a fost cu bebelușul de 5 luni, păi ce facem, reducem populația?”, a scris bărbatul pe Facebook.

De cealaltă parte, conducerea unității spitalicești respinge acuzațiile bărbatului și susține că nu poate comenta acuzații, invective și formulări contondente din mediul online. ”Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani nu poate oferi comentarii despre gândurile și părerile cetățenilor exprimate prin diverse platforme de socializare, unde volumul de acuze, invective și diverse formulări contondente depășesc cu mult posibilitățile instituției de a le analiza veridicitatea și de a formula o replică. Vă aducem la cunoștință că Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani stă la dispoziția tuturor cetățenilor și răspunde prompt, în condițiile legislației în vigoare, tuturor reclamațiilor și sesizărilor reale, adresate unității medicale. Considerăm că acestea sunt benefice, deoarece luăm cunoștință de unele chestiuni și putem corecta comportamente sau remedia probleme, acolo unde este cazul. În concluzie, persoana care se simte nedreptățită sau lezată în drepturile sale este rugată să se adreseze direct unității sanitare, pentru a putea cerceta veridicitatea faptelor și a lua măsurile necesare, dacă acestea se impun.”, au transmis oficialii Spitalului Județean Focșani.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu