vineri, septembrie 20, 2024
AcasăActualitateUn tânăr vrâncean își pune la dispoziție tirul pentru a transporta ajutoare...

Un tânăr vrâncean își pune la dispoziție tirul pentru a transporta ajutoare pentru sinistrații inundațiilor din județul Galați

Marius Popa este un tânăr întreprinzător din comuna Vizantea-Livezi, care încearcă să-i ajute pe cei care au de suferit din cauza inundațiilor din județul Galați. El dispune de un cap-tractor+prelată (autotren) cu care poate transporta ajutoare pentru sinistrații din comunele lovite de ape. El a adunat, miercuri, mai multe bunuri donate de oamenii din Vizantea-Livezi, iar astăzi a venit cu tirul în Focșani, pentru a strânge donații de la focșăneni și nu numai. ”Având în vedere situația prin care trec anumite localități/persoane din Galați, ar fi frumos să ne putem mobiliza fiecare cu ce are și ce poate să îi putem ajuta. Nu contează că unul aduce o apă, o conservă, o pătură, o pernă, 10 lei chiar și mobilă dacă nu o mai folosește și este în stare bună, pentru ei cred că ar fi de mare ajutor.”, a anunțat Marius Popa.
Cei care pot să doneze ceva util sunt așteptați în parcarea Lidl (ieșirea spre E85/ Garoafa). ”Marius Popa este un tânăr inimos, care și-a pus timpul și tirul la dispoziție de câteva zile, să adune tot ce dumneavoastră puteți dona. Astăzi îl găsiți în Focșani, în parcarea de la magazinul Lidl de pe strada Cuza Vodă. Țineți cont vă rog că nu adună resturi, donați ce nu mai folosiți, dar utile pentru oamenii greu încercați de inundații. Donați paturi, haine, mobilă, electronice, electrocasnice, saltele, materiale ce construcții.”, a transmis și primarul comunei Vizantea-Livezi, Dragoș Ciobotaru.

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu