vineri, septembrie 20, 2024
AcasăSportCopiii din Vizantea Livezi l-au cunoscut pe Florin Răducioiu

Copiii din Vizantea Livezi l-au cunoscut pe Florin Răducioiu

Eveniment notabil pentru comuna Vizantea-Livezi, joi după-amiază. Fostul internațional Florin Răducioiu a venit să se întâlnească cu tinerii din localitate în cadrul Proiectului Academia de Fotbal Social. În cadrul proiectului „Academia de fotbal social” derulat de AJF Vrancea și finanțat de Consiliul Județean, astăzi a avut loc un prim antrenament, la care cei prezenți au avut plăcerea să-l aibă oaspete pe Florin Răducioiu, câștigător al Ligii Campionilor, în anul 1994, cu AC Milan.

Acesta va demara în perioada următoare și o selecție de copii talentați la fotbal, în toată țara, pentru a pune pe roate un proiect ambițios la propria academie de fotbal. La eveniment au participat, pe lângă copii, antrenorii Paul Cioran, Valentin Toader, Octavian Bucătaru, președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, vicepreședintele AJF Vrancea, George Potirniche, primarul comunei Vizantea-Livezi, Dragoș Ciobotaru, directorul școlii din localitate, dar și mulți localnici interesați de eveniment. ”Acesta (n.r. Răducioiu) va demara în perioada următoare și o selecție de copii talentați la fotbal, în toată țara, pentru a pune pe roate un proiect ambițios la propria academie de fotbal! Mulțumim pentru vizită și vă mai așteptăm!”, a transmis primarul Ciobotaru.

Următorul eveniment de acest gen va avea loc în comuna Dumitrești. Evenimentul face parte din Proiectul Dezvoltarea fotbalului din județul Vrancea-Sportului pentru toți, derulat de AJF Vrancea și finanțat de Consiliul Județean Vrancea.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu