marți, septembrie 24, 2024
AcasăPoliticaIon Ștefan, deputat FD Vrancea: Stop privilegii și legi cu dedicație pentru...

Ion Ștefan, deputat FD Vrancea: Stop privilegii și legi cu dedicație pentru locatarul de la Cotroceni!

Dacă Iohannis vrea în continuare o funcție de demnitate publică, să dea dovadă de bărbăție și curaj și să demisioneze. Goana sa după funcții și numiri trebuie să se oprească, iar PNL să arate a partid, nu a balama și să pună “stop” cerințelor în afara legii ale președintelui.
Nu voi vota o lege cu dedicație pentru actualul președinte al României, Klaus Iohannis! După ce în 10 ani de mandat, Iohannis a primit și a luat tot ce nu i s-a cuvenit prin funcția de șef de stat, impasibil la nevoile țării, acum, cu mâna PNL-iștilor, are pretenția să deschidă lista de candidați la Senat. Speriați că proiectul de lege construit pentru Klaus Iohannis nu va trece în Parlament, slugile președintelui l-au retras luni de la vot și au cerut un punct de vedere Biroului Electoral Central în speranța că vor reuși să găsească o portiță prin care ”mutulică” să nu rămână fără jilț.
Forța Dreptei nu se teme de candidatura lui Iohannis, însă dacă acesta își dorește cu ardoare un post de senator, să își dea demisia și să intre în competiție la alegerile parlamentare la fel ca toți ceilalți. A avut parte de privilegii timp de 10 ani, timp în care nu a făcut nimic pentru români, nimic pentru România. A venit timpul să se retragă! (Ion Ștefan, deputat FD Vrancea)

ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu