miercuri, septembrie 25, 2024
AcasăSportFlorin Prunea se întâlnește joi cu juniorii din Suraia, participanți la Proiectul...

Florin Prunea se întâlnește joi cu juniorii din Suraia, participanți la Proiectul Academia de Fotbal Social

Proiectul Academia de Fotbal Social se bucură în continuare de prezența unor nume importante din fotbalul românesc. După prezența lui Florin Răducioiu la Vizantea Livezi, joi, un alt fost internațional român va vizita județul Vrancea.
Fostul portar Florin Prunea este inivtat special la acțiunea de la Suraia. Evenimentul va avea loc pe stadionul comunal în prezența antrenorilor ce coordonează proiectul Academia de Fotbal Social, derulat de Asociația Județeană de Fotbal cu finanțare de la Consiliul Județean Vrancea. Conducerea AJF Vrancea, dar și oficiali din Suraia vor urmări la lucru copiii de viitor din una dintre cele mai mari comune ale județului Vrancea. Din punct de vedere fotbalistic, comuna Suraia are un istoric notabil, cu titluri județene sau participări în fazele naționale ale Cupei României.
Academia de Fotbal Social este un proiect de dezvoltare și funcționare a unui număr de opt centre de pregătire pe raza județului Vrancea. Scopul proiectului este formarea unor formații de juniori care să crească numărul de echipe participante la campionatele de juniori C,D și E. Localitățile participante au fost dotate cu porți mobile pentru copii, achiziționate în prealabil de AJF Vrancea, precum și materiale necesare derularii activității și competiției, respectiv mingi, veste de departajare, copete, gărdulețe și jaloane. Acestea vor fi distribuite în mod gratuit către cluburile înscrise în proiect. (Sursa: AJF Vrancea)


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu