joi, septembrie 26, 2024
AcasăSocietateAbordarea modernă a Kormotech față de nutriția animalelor de companie

Abordarea modernă a Kormotech față de nutriția animalelor de companie

Îngrijirea unui animal de companie nu este o sarcină ușoară, dar astăzi există multe modalități de a o face mai ușoară. Soluțiile gata făcute de producători au simplificat foarte mult îngrijirea unui prieten blănos, astfel încât nivelul de complexitate a scăzut. Îngrijirea prietenului dvs. cu coadă va deveni mai ușoară, deoarece producator hrana animale  a pregătit multe opțiuni pentru o nutriție adecvată. Cea mai bună hrană care îndeplinește cerințele este selectată după consultarea unui medic veterinar. Examinarea specialistului ajută la aflarea dacă animalul de companie are nevoi speciale. Să ai grijă de animalul tău de companie este ușor, iar gama largă de oferte de la Kormotech contribuie la acest rezultat.

Ce trebuie să știți despre furajele gata preparate

Varietatea de opțiuni vă permite să alegeți alimentele care sunt necesare pentru dezvoltarea corectă a animalelor și pentru sănătatea lor. Un producător de încredere acordă o atenție deosebită următoarelor:

  1. Materii prime pentru producție. Proteinele animale alcătuiesc majoritatea dietelor animalelor de companie. Datorită utilizării ingredientelor naturale, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la sursele suplimentare de nutrienți. Atât alimentele uscate, cât și cele umede conțin cantitatea potrivită de proteine pentru a vă menține animalul de companie sănătos și activ.
  2. Vitamine și minerale. Acești nutrienți sunt esențiali pentru animale, la fel ca pentru oameni. Puteți avea grijă să obțineți beneficiile dorite la fiecare masă folosind linii speciale de hrană. În acest scop, gama include opțiuni deja echilibrate.
  3. Pentru animalele de companie. Animalele de companie sunt înconjurate de îngrijire, dar unele au anumite boli. Pe măsură ce corpul lor îmbătrânește, acestea trebuie să aleagă alimente speciale care să contribuie la îmbunătățirea stării lor. Pentru a determina cea mai bună ofertă, proprietarii trebuie doar să se uite la ambalaj. Producătorul indică nu numai mărimea porțiilor, ci și scopul hranei.

Etichetele speciale vă ajută să vă familiarizați cu sortimentul. Acestea vă vor ajuta să identificați cele mai bune oferte. O prezentare detaliată a ingredientelor și alte informații utile vă vor ajuta să vă asigurați că alimentele pe care le alegeți îndeplinesc toate cerințele.

De ce Kormotech este de încredere 

Încrederea clienților este rezultatul unei performanțe diligente. Producătorul de hrană pentru animale de companie oferă o varietate de opțiuni pentru diferite nevoi, iar atenția față de propuneri este stârnită:

  • utilizarea ingredientelor naturale;
  • dezvoltarea de formule proprii împreună cu nutriționiști și medici;
  • siguranța garantată a produselor oferite.

Aromele, substanțele de umplutură și cerealele sunt ingrediente care nu se găsesc în hrana pentru animale de companie. Astfel, proprietarii au încredere în natura hipoalergenică a produselor, iar animalele lor de companie primesc nutrienții necesari.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu