vineri, septembrie 27, 2024
AcasăEconomicElis Pavaje - Gamă nouă de produse Premium și Premium Plus

Elis Pavaje – Gamă nouă de produse Premium și Premium Plus

Elis Pavaje, liderul pieței de prefabricate mici din beton din România, a lansat noi produse din gama PREMIUM și PREMIUM PLUS. Produsele pot fi văzute în cel mai mare showroom Elis Pavaje din România, un spațiu dedicat soluțiilor inovatoare pentru amenajările exterioare, deschis publicului pe 20 septembrie, la Arad. Cei care doresc să-și modernizeze curtea, terasa sau grădina cu materiale de calitate și durabile au acum oportunitatea de a explora întreaga gamă de produse, de la pavaje și dale, până la mobilier din beton, toate prezentate într-un cadru modern și inspirațional.

Gama PREMIUM PLUS, produsă în fabrica de la Arad, oferă două beneficii suplimentare: un aspect deosebit datorat prelucrării mecanice a suprafeței și ușurință în curățare, ca urmare a impregnării cu aditivi speciali. „Am lansat această gamă pentru a ține pasul cu tendințele vest-europene și pentru a satisface exigențele clienților și cererea în creștere pentru produse premium. Prelucrarea mecanică este obținută prin abraziune fină sau dură, striere și periere, în funcție de agregatele din stratul de finisaj, obținându-se texturi diferite. Produsele nou lansate sunt rezultatul muncii unei echipe de profesioniști, care a reușit să creeze produse cu finisaje deosebite, adaptabile intemperiilor, satisfăcând astfel inclusiv cerințele exigente ale oricăror proiecte”, a explicat Emil Goța, Director General Elis Pavaje.

În ceea ce privește impregnarea, Elis Pavaje aplică două tipuri de tratamente. Primul este Vivid Color, care asigură menținerea nuanțelor vii un timp îndelungat și este utilizat pentru produsele din gama PREMIUM. Vivid Color Plus este o tehnologie suplimentară de tratare în profunzime a betonului, ce asigură protecția pe termen lung a pavajului împotriva murdăriei, rezultând un produs foarte ușor de întreținut. Acest tip de tratament este aplicat produselor din gama PREMIUM PLUS.

Din noua gamă de produse PREMIUM PLUS fac parte:

Gama de pavele CITADIN, cu dimensiuni de 30x60x6 cm, are o suprafață striată, introdusă ca noutate pe piața românească. Rezultatul utilizării unei metode speciale de prelucrare mecanică este o suprafață cu textură în relief unică, delicat striată, care amintește de blocurile de rocă cizelate și ascuțite, imitând influența forțelor naturii și a trecerii timpului.

Familia de produse BOCCA, cu pavele de dimensiuni de 40x10x6 cm, beneficiază de un finisaj consistent al suprafeței, grad de texturare și capacități de aderență suplimentare, obținute printr-un proces de modelare a suprafeței. Finisajul anti-alunecare oferă nu doar protecție pentru copii și vârstnici, ci are și un aspect autentic, elegant și atemporal.

Produsele BAROC, cu dimensiuni de 25x25x5 cm, 25x50x5 cm și 50x50x5 cm, câștigă din punct de vedere vizual prin expunerea agregatelor din compoziția pavajului, obținută printr-o prelucrare suplimentară a suprafeței policrome. Agregatele și nuanțele pastelate oferă amenajării o notă nostalgică și completează frumos orice grădină romantică.

Produsele din familia KULT – KULT E1 (dimensiuni 20x30x8 cm), KULT P3 (20x20x6 cm), KULT D2 (20x10x6 cm) – beneficiază de o suprafață netedă, obținută printr-un proces de periere, datorită căruia pavajul capătă o patină nobilă, ce îi evidențiază astfel și mai mult aspectul natural.

De asemenea, Elis Pavaje completează gama de pavele PREMIUM cu noi produse de 5 cm grosime, disponibile în trei dimensiuni noi și în nuanțele Tempo, Granit, Dolomit, Cafe, dar și în noile nuanțe Răsărit și Apus. Produsele nou lansate, inspirate de materiale naturale, aduc un plus de eleganță și pot transforma orice spațiu într-o amenajare exterioară plină de distincție. Toate produsele sunt disponibile în rețeaua de parteneri Elis Pavaje. Mai multe detalii pot fi găsite la acest link.

Despre Elis Pavaje

Companie 100% românească, Elis Pavaje a fost înființată în 1991, în Petrești, județul Alba, și este deținută de frații Vasile și Emil Goța. Cu un sistem complet de produse și servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare – de la producția de prefabricate din beton vibropresat, consultanță și proiectare, până la transport, montaj și întreținere a pavajului –, Elis Pavaje este partenerul de încredere pentru dezvoltarea oricărui tip de proiect.

Din 2017, compania oferă și servicii de antrepriză generală pentru lucrări de infrastructură și amenajări exterioare. Având în prezent cinci unități de producție, cu o capacitate de 23.000 mp pavaj/zi, produsele Elis Pavaje – pavele, dale, borduri, rigole, bolțari, blocheți, produse din beton pentru amenajarea grădinii, elemente de canalizare din beton vibropresat – sunt disponibile printr-o rețea vastă de distribuitori, magazine de bricolaj, precum și în showroom-urile proprii din Petrești (Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț), Vințu de Jos (Alba) și Arad (Arad). Începând cu 2019, compania a devenit și producătoare de pavele și borduri din andezit transilvănean. (comunicat de presă)

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu