sâmbătă, septembrie 28, 2024
AcasăPoliticaSurse politice: ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, ar putea să candideze în...

Surse politice: ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, ar putea să candideze în alt județ la alegerile parlamentare

De câteva săptămâni, surse politice de la vârful PSD îl ”dau” pe senatorul vrâncean Angel Tîlvăr, ministru al Apărării Naționale, drept candidat în alt județ la alegerile parlamentare din 1 decembrie a.c. După ce a fost ”plimbat” prin câteva județe, sursele politice transmit că Angel Tîlvăr ar putea candida pe lista PSD Prahova pentru Senatul României. Conform informațiilor obținute de Antena 3 CNN, ministrul Apărării se va afla pe lista PSD Prahova, alături de ministrul Economiei, Radu Oprea.

În aceste zile, șefii filialelor județene ale PSD se află la București pentru a stabili principalii candidați de pe listele pentru Senat și Camera Deputaților. Conducerea națională a partidului discută cu fiecare președinte de filială, astfel încât să nu apară surprize pe liste, în special pe locurile eligibile. Deocamdată, nu se cunoaște niciun posibil candidat PSD Vrancea pentru Senat sau Camera Deputaților. Totul este la nivel de presupuneri. Este de așteptat ca săptămâna viitoare să se definitiveze aceste liste de candidați.

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu