duminică, septembrie 29, 2024
AcasăSocietateJandarmii au dat amenzi și la meciul de fotbal dintre CSM Focșani...

Jandarmii au dat amenzi și la meciul de fotbal dintre CSM Focșani 2007 și FC Bihor

La finalul partidei de fotbal – Liga a II a, dintre CSM Focșani și FC Bihor Oradea, desfășurat pe stadionul Milcovul din Municipiul Focșani, un grup de suporteri format din 10 persoane s-au deplasat la Poarta 1 și au pătruns fără să respecte normele de acces impuse de organizator, în incinta bazei sportive, cu scopul de a săvârși acțiuni contrare ordinii și liniștii publice.

Jandarmii vrânceni care asigurau măsurile de ordine publică la manifestarea sportivă au interceptat, legitimat și sancționat persoanele în cauză conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, art. 2, pct. 2 și 15.

Sancțiunile contravenționale aplicate au valoarea de 8.000 de lei. De asemenea, a fost stabilită, măsura complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de 1 an, pentru fiecare dintre contravenienți, conform Legii 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive. (IJJ Vrancea)

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu