sâmbătă, octombrie 5, 2024
AcasăStiri InterneAutostrada Buzău-Focșani se va finaliza în acest an, dar podul peste râul...

Autostrada Buzău-Focșani se va finaliza în acest an, dar podul peste râul Buzău va fi gata anul viitor

Autoritățile dau din nou asigurări că Autostrada Buzău-Focșani va fi dată în folosință până la sfârșitul acestui an. Oficialii guvernamentali și cei ai CNAIR inspectează șantierele de pe loturile Autostrăzii Moldova în fiecare săptămână și țin să transmită, de fiecare dată, mesaje optimiste. „Lucrările evoluează foarte bine pe şantierul autostrăzii Buzău – Focşani! În acest ritm deschiderea în acest an a circulaţiei pe toate cele 4 loturi (82,44 km) este din ce în ce mai sigură.”, a transmis Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Acesta a mai spus că doar podul peste râul Buzău nu va fi gata în acest an. ”Mobilizarea UMB este foarte bună şi la podul peste râul Buzău, unde acum se fac lucrări de cofrare şi de armare a plăcii. Acest pod va fi dat în circulaţie anul viitor şi va face legătura cu lotul 3 al Autostrăzii Ploieşti – Buzău.”, a precizat şeful companiei de drumuri.

Pe data de 12 septembrie, în timpul unei vizite pe șantierul lotului 4 – Focșani Nord-Munteni – premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au susținut că lucrările pe cele 4 loturi ale Autostrăzii Buzău-Focșani sunt în stadiu foarte avansat – circa 90%. Astfel, autovehiculele vor putea circula pe acest tronson până la sfârșitul acestui an.

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu