duminică, octombrie 6, 2024
AcasăFocsaniTrei unități de învățământ din Vrancea, decorate de președintele României

Trei unități de învățământ din Vrancea, decorate de președintele României

De Ziua Mondială a Educației (5 octombrie), președintele României, Klaus Iohannis, a decorat mai multe unități de învățământ din țară. Printre acestea, se numără și 3 unități din județul Vrancea:

– Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Comandor pentru Școala Gimnazială ,,Principele Șerban Ghica și Principesa Aristița Ghica” din comuna Sihlea;

– Ordinul „Meritul pentru Învățământ” în grad de Ofițer pentru Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani și Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Focșani.

Ceremonia de decorare va avea loc marți, 8 octombrie, ora 17:00, la Palatul Cotroceni. ”De Ziua Mondială a Educației, onorăm rolul esențial al tuturor celor care sunt parte a procesului de învățământ în ghidarea tinerilor noștri pe calea cunoașterii și a asumării valorilor pe care se construiește o societate liberă, prosperă și puternică. A te dedica formării unor întregi generații este una dintre cele mai frumoase vocații. Să îi prețuim, așadar, pe cei care deschid minți și formează caractere, fiind ei înșiși modele de urmat elevilor pe care îi educă. La mulți ani tuturor celor care au ales cariera didactică!”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu