luni, octombrie 7, 2024
AcasăStiri InterneBărbatul găsit decedat la marginea Focșaniului, victima unui accident rutier / Șoferul...

Bărbatul găsit decedat la marginea Focșaniului, victima unui accident rutier / Șoferul vinovat a fugit, dar a fost identificat în această dimineață

La data de 6 octombrie 2024, ora 21:42, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat, participant la trafic, cu privire la faptul că, la intersecția DN 23 cu DN 23A, la ieșirea din municipiul Focșani, ar fi observat o persoană căzută pe carosabil, posibil victimă a unui accident rutier. Polițiștii ajunși la fața locului au demarat imediat căutările în vederea identificării conducătorului auto care ar fi părăsit locul accidentului. Din nefericire, echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului, de 55 ani, din județul Bacău.

În această dimineață, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Biroului Rutier Focșani au identificat conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani, din Focșani. Cercetările sunt continuate pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. (IPJ Vrancea)

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu