luni, octombrie 7, 2024
AcasăStiri InterneWeekend încărcat pentru polițiștii vrânceni: controale în Focșani și în mai multe...

Weekend încărcat pentru polițiștii vrânceni: controale în Focșani și în mai multe comune

În perioada 5-6 octombrie, polițiștii au desfășurat o acțiune preventiv – reactivă, în municipiul Focșani și în comunele arondate secțiilor de poliție rurale Golești și Nănești, în scopul creșterii gradului de siguranță publică. Direcțiile de acțiune au vizat scopul creșterii eficienței și vizibilității activităților din competența Poliției Române, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea activităților ilicite în domeniul transportului de material lemnos și creșterea gradului de disciplină rutieră.

În urma acțiunii desfășurate, au fost legitimate aproximativ 200 de persoane, au fost verificate 140 de autoturisme și 16 agenți economici. În cadrul celor 5 filtre rutiere existente, au fost efectuate 110 de testări cu aparatele din dotare, pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind aplicate aproximativ 120 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002, de peste 50.000 de lei.

De asemenea, au fost oprite din a circula autovehiculele care nu prezentau siguranță pe drumurile publice. Astfel, certificatele de înmatriculare a 2 autovehicule au fost retrase până la remedierea problemelor constatate și 2 permise de conducere au fost reținute. În continuare, polițiștii vor lua toate măsurile necesare pentru protejarea cetățenilor și menținerea ordinii publice. (IPJ Vrancea / foto: arhivă)

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu