joi, octombrie 10, 2024
AcasăSocietateCe spune IPJ Vrancea după ce un polițist a fost văzut dormind...

Ce spune IPJ Vrancea după ce un polițist a fost văzut dormind în mașina de serviciu

Referitor la informațiile apărute în spațiul public privind un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, filmat azi-noapte, în timpul serviciului, în autospeciala de poliție, facem următoarele precizări:

Orice acțiune întreprinsă de polițiști este supusă normelor legale, iar fiecare caz este evaluat în mod obiectiv și imparțial. În cazul de față, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern, cu privire la modul de desfășurare a atribuțiilor de serviciu de către polițistul în cauză, iar în funcție de rezultate vor fi dispuse măsuri legale.

Înțelegem aspectul sensibil al subiectului și ne reafirmăm angajamentul față de protejarea comunității și respectarea atribuțiilor de serviciu și încurajăm toate persoanele care sesizează astfel de fapte să informeze autoritățile competente.

Orice abatere de la standardele profesionale sau deontologice va fi sancționată ferm, conform legislației în vigoare. Asigurăm cetățenii de faptul că Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea își ia în serios rolul și obiectivele asumate pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și nu va tolera niciodată astfel de abateri. (IPJ Vrancea)

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu