joi, octombrie 10, 2024
AcasăSocietateSuporterii echipei de fotbal CSM Focșani 2007, nemulțumiți de sancțiunile primite /...

Suporterii echipei de fotbal CSM Focșani 2007, nemulțumiți de sancțiunile primite / Brigada Vrancea va ataca în instanță toate sancțiunile aplicate de IJJ Vrancea

La ultimele două partide de pe teren propriu ale echipei de fotbal CSM Focșani 2007 am fost supuși unui tratament necorespunzător de angajații Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea. Înțelegem să plătim pentru ce greșim, dar să ni se pună în cârcă fapte inventate e deja prea mult. Am angajat deja un avocat și ne vom adresa instanțelor de judecată competente pentru a contesta sancțiunile dictate de IJJ Vrancea.
Este anormal să primești interdicție de un an de zile pe stadion pentru că ai încercat să mergi la vestiare, să vorbești cu cei din conducerea echipei. Nu am comis nicio ilegalitate, doar am încercat să aflăm situația la zi a echipei aflate într-o grea suferință, atât din punct de vedere sportiv cât și financiar. Considerăm că întoarcerea noastră în peluză a contribuit decisiv la promovarea echipei în Liga a doua după 17 ani, iar acum merităm din partea celor din conducere mai mult decât procese verbale și interdicție pe stadioane.

Măsurile legale se iau gradual, conform legii, în funcție de gravitatea faptelor comise. Este anormal să ni se interzică dreptul de a merge pe stadioane direct pe un an de zile, în condițiile în care nu am lovit pe nimeni, nu am comis abateri. În ultimii 30 de ani, de fiecare dată când au fost nemulțumiri, suporterii au mers la vestiare pentru a discuta cu jucătorii sau antrenorii. Nu au existat niciodată jucători sau oficiali loviți sau bruscați. De ce crede IJJ Vrancea că de data aceasta ar fi fost altfel?
Prevenirea se face cu vorbe, nu cu procesele verbale și interdicții pe stadioane. Toate cele 10 procese verbale întocmite de IJJ Vrancea le considerăm că au fost întocmite fără respectarea legilor în vigoare, motiv pentru care le vom contesta în instanță, iar celor care le-au întocmit le vom depune plângeri penale pentru abuz în serviciu. (comunicat Brigada Vrancea / detalii: AICI)

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu