vineri, octombrie 11, 2024
AcasăSportFotbal: Oțelul Galați vine astăzi, la Focșani / Jandarmii amintesc regulile pe...

Fotbal: Oțelul Galați vine astăzi, la Focșani / Jandarmii amintesc regulile pe care suporterii trebuie să le respecte

Meci amical, astăzi după-amiază, pe stadionul Milcovul. CSM Focșani 2007 va întâlni pe Oțelul Galați, echipă din Superliga Națională. Formația pregătită de Dorinel Munteanu a început foarte bine acest sezon: după 11 etape, a acumulat 19 puncte și este pe locul 3 în clasament.Pentru antrenorul focșănean Sorin Colceag este un prilej să-și testeze toți jucătorii avuți la dispoziție. De altfel, în această perioadă de pauză competițională de circa două săptămâni, noul antrenor al Focșaniului are mult de muncă pentru a revigora echipa și a da încredere jucătorilor. CSM Focșani este pe penultimul loc în clasamentul Ligii 2, cu doar 4 puncte acumulate în 9 jocuri. Partida amicală de astăzi va începe la ora 15:00. Sâmbătă, 19 octombrie, CSM Focșani 2007 va întâlni pe CSM Slatina, ocupanta locului secund în Liga 2. Meciul face parte din etapa a zecea a campionatului și se va juca pe stadionul Milcovul.

La rândul lor, jandarmii atrag atenția suporterilor cu privire la regulile pe care trebuie să le respecte la stadion. ”Conform legislației în vigoare, SE INTERZICE introducerea în stadion a băuturilor alcoolice și deținerea sau folosirea materialelor pirotehnice. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violenţă. Încercarea persoanelor aflate sub interdicția participării la meciurile de fotbal de a intra în incinta arenei sportive, constituie infracțiune. Recomandăm suporterilor:
● să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă;
● să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
● părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii;
● să adopte spiritul de fairplay și în tribune;
● să nu se implice în acte care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente;
● în cazul apariției unor fapte ce pot tulbura ordinea publică să nu se implice, ci să semnaleze aceste aspecte colegilor noștri aflați în dispozitiv sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”, se arată în comunicat al IJJ Vrancea.

Suporterii focșăneni constituiți în gruparea ”Brigada Vrancea” sunt în conflict cu jandarmii vrânceni. Suporterii sunt nemulțumiți de sancțiunile pe care jandarmii le-au aplicat în urma ultimului meci al CSM Focșani 2007 de pe stadionul Milcovul. Ei au anunțat că vor contesta în instanță amenzile și interzicerea accesului pe stadion, măsuri dispuse de jandarmi.

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu