vineri, octombrie 11, 2024
AcasăStiri InterneControale ale polițiștilor vrânceni în Adjud și localitățile învecinate

Controale ale polițiștilor vrânceni în Adjud și localitățile învecinate

n această dimineață, 11 octombrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea desfășoară o acțiune cu efective mărite în municipiul Adjud și în localitățile limitrofe din mediul rural, pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică. La acțiune sunt angrenați polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, rutieră, criminalistică, siguranță școlară, arme explozivi și substanțe periculoase, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea.

Echipele astfel constituite desfășoară activități pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale pe stradă, depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice, prevenirea absenteismului școlar, precum și depistarea persoanelor urmărite, dispărute sau a celor care au încălcat măsuri preventive.

Astfel de activități continuă și în perioada următoare, scopul principal fiind asigurarea unui climat de siguranță în rândul cetățenilor. (IPJ Vrancea)

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu