duminică, octombrie 13, 2024
AcasăPoliticaLudovic Orban, la Focșani: ”De obicei, PSD vinde iluzii. Eu știu cum...

Ludovic Orban, la Focșani: ”De obicei, PSD vinde iluzii. Eu știu cum să mă bat cu PSD și am demonstrat de-a lungul timpului că știu să bat PSD în alegeri.”

Președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost prezent astăzi în Vrancea, la o întâlnire cu membrii și simpatizanții partidului. Ludovic Orban a fost însoțit de europarlamentarul Eugen Tomac și de alți lideri ai Forța Dreptei și ai PMP. Cele două partide vor avea o listă comună la alegerile parlamentare, împreună cu alte forțe politice, sub genericul Alianța Forțelor de Dreapta, dar cu sigla Partidului Forța Dreptei. Ludovic Orban, înscris în cursa electorală pentru funcția de președinte al României, a declarat, într-o conferință de presă, că va reuși să-l învingă pe Marcel Ciolacu în turul doi de scrutin. ”Nu va fi simplu în turul 2 cu Marcel Ciolacu. Va fi o bătălie complicată, dar eu știu să mă bat cu PSD. Eu chiar am motive serioase să spun că îl voi bate pe celălalt în turul 2. Față de ceilalți contracandidați, eu mă individualizez și printr-un lucru extrem de important. Consecvența în susținerea valorilor principiilor ideilor în care cred. Verticalitatea. Faptul că am ținut steagul liberal, steagul dreptei sus. Nu m-am predat niciodată pe PSD. N-am trădat niciodată valorile dreptei. Nu am pactizat cu inamicul, așa cum, din păcate, au făcut Iohannis și cu nevertebratele din vârful PNL. Și am păstrat, practic, un punct de sprijin pentru un front mai larg al celor care cred în democrație, care cred în valorile liberale, pentru a împiedica proiectul de acaparare a puterii de către PSD.”, susține fostul premier al României.

Cât privește alegerile parlamentare, Forța Dreptei Vrancea nu și-a desemnat, în mod oficial, candidații pentru Senat și Camera Deputaților. Ludovic Orban a precizat, totuși, că actualul deputat Ion Ștefan va candida pentru un nou mandat. Forța Dreptei va depune luni, 14 octombrie, listele de semnături la Biroul Electoral Central, iar pe 15 octombrie se vor definitiva candidaturile la parlamentare în toate județele. Termenul limită de depunere a candidaturile pentru Senat și Camera Deputaților este 17 octombrie.

spot_img

ARTICOLE SIMILARE
spot_img
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu