miercuri, octombrie 16, 2024
AcasăPoliticaForța Dreptei Vrancea și-a înscris candidații pentru alegerile parlamentare / Ion Ștefan...

Forța Dreptei Vrancea și-a înscris candidații pentru alegerile parlamentare / Ion Ștefan candidează pentru un nou mandat

Candidații Forța Dreptei Vrancea și-au depus astăzi dosarele de candidatură la alegerile parlamentare din 1 decembrie la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Vrancea. Actualul deputat FD Ion Ștefan deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților, iar directorul Școlii Gimnaziale ”Anghel Saligny” din Focșani este primul pe lista de candidați pentru Senat. Pe listele de candidați FD se mai află consilierul județean Daniel Ene, viceprimărița (încă) Focșaniului, Ana Maria Dimitriu Bunghez, fosta inspectoare în cadrul ISJ Vrancea Gina Vidreanu ș.a. ”Targetul nostru politic este să dăm județului Vrancea o șanșă pentru realizarea unor obiective importante, aici, la noi acasă. Așa cum s-a întâmplată în anul 2020, când spuneam vrâncenilor că în 2024 vor circula pe autostrada A7, așa mă angajez astăzi, cu echipa de la Forța Dreptei și de la PMP, că la finalul anului 2028 vom circula pe drumul expres Focșani – Brăila și vom lucra la canalul Siret – Bărăgan”, a declarat Ion Ștefan, după depunerea candidaturii.

Sub sigla Partidului Forța Dreptei sunt candidați din partea a 4 formațiuni politice, reunite în Alianța Forțelor de Dreapta: Forța Dreptei, PMP, Alternativa Dreaptă și PNȚ – Maniu Mihalache. Pentru că pragul electoral în cazul unei alianțe este prea mare, s-a ales varianta participării la alegerile parlamentare pe un singur partid – FD. Pragul electoral pentru accederea în Parlament este de 5% pentru fiecare partid.



ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu