joi, octombrie 24, 2024
AcasăAdministratieFOTO Primarii din Golești, Cârligele și Poiana...

FOTO Primarii din Golești, Cârligele și Poiana Cristei, reînvestiți în funcție

Miercuri și joi au fost ultimele zile în care primarii și consilierii locali aleși la scrutinul din 9 iunie au depus jurământul pentru mandatul 2024-2028. Primarul comunei Poiana Cristei, Petruș Vlad (PSD), a depus jurământul ca edil șef pentru a cincea oară. Petruș Vlad se află în fruntea Primăriei Poiana Cristei din anul 2008. La ceremonia de învestire au participat prefectul și președintele Consiliului Județean Vrancea, precum și consilieri județeni. ”A avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local al comunei Poiana Cristei, un moment semnificativ în care primarul Vlad Petruș își începe cu mândrie cel de-al cincilea mandat, având o experiență de 16 ani în conducerea acestei comunități. Dedicarea sa neîncetată și viziunea clară pentru dezvoltarea localității l-au consacrat drept un lider respectat și apreciat de toți locuitorii.”, a transmis președintele CJ Vrancea, Nicușor Halici.

Și la Cârligele s-a desfășurat ședința festivă de învestire a noilor aleși locali. Primarul Ștefan Moscu (PSD) a fost reales în funcție cu un procent de 86,19% la alegerile locale din 9 iunie. Ștefan Moscu este primar în Cârligele din anul 1996. La ceremonie au participat oficiali ai Prefecturii Vrancea, președintele CJ Vrancea, primari și consilieri județeni. Alături de primar, au depus jurământul pentru mandatul 2024-2028 și cei 13 consilieri locali. ”Astăzi, sub binecuvântarea lui Dumnezeu, marcăm un moment important pentru comuna Cârligele. Primarul ales, Ștefan Moscu, un lider iubit de oameni și respectat pentru dedicarea sa, își începe al optulea mandat. Împreună cu consilierii locali: Cîrlan Victor, Bălica Florin, Croitoru Mândica, Angheluță Marian, Pană Ion, Făinoiu Dumitru, Burlan Ionel, Istrate Ana, Antohi Iulia, Șchiopu Ricu, Dumitru Cornelia, Bănița Rodica și Curcan Vasile depun jurământul într-o ceremonie solemnă de învestire, angajându-se cu inima și sufletul în slujba comunității. Să avem încredere în puterea noastră de a transforma comuna Cârligele într-un loc prosper și unit, unde fiecare voce contează.”, a spus președintele Consiliului Județean Vrancea.

Primarul comunei Golești, Alexandru Zar, și consilierii locali aleși pe 9 iunie au depus astăzi după-amiază jurământul, în cadrul ședinței festive ce a avut loc la Căminul Cultural. La ceremonie au participat oficiali ai Prefecturii Vrancea, președintele Consiliului Județean, reprezentanți ai Parlamentului, consilieri județeni și numeroși locuitori ai comunei. Alexandru Zar este unul dintre cei mai vechi primari din Vrancea, acesta ajungând, acum, la mandatul cu numărul 9 în fruntea comunei Golești. Am depus astăzi jurământul pentru un nou mandat de primar, iar încrederea pe care mi-ați acordat-o pentru a cârmui în continuare comuna noastră mă obligă să aduc la îndeplinire mult așteptatul proiect al racordării localității la rețeaua de gaz metan ,dar și celelalte obiective propuse în campania electorală. Voi rămâne un primar implicat, un partener de nădejde la dezvoltarea comunității noastre, un om în slujba oamenilor. Îmi exprim încrederea că noii consilieri locali vor depune, alături de mine, eforturi pentru bunăstarea comunei și pentru apărarea intereselor cetățenilor cu bună-credință! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a spus primarul comunei Golești. ”Am avut plăcerea de a participa, la invitația domnului primar Alexandru Zar, un om al faptelor și profund dedicat comunității, aflat la al nouălea mandat, la ceremonia de învestire și la constituirea Consiliului Local Golești. Ne angajăm să lucrăm împreună, cu responsabilitate și dedicare, pentru a dezvolta inițiative importante în beneficiul comunității. Cu ajutorul lui Dumnezeu, suntem pregătiți să facem față provocărilor și să realizăm lucruri minunate.”, a declarat și președintele CJ Vrancea, Nicușor Halici.


ARTICOLE SIMILARE
- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu