joi, octombrie 24, 2024
AcasăPoliticaFiliala PNL Vrancea alături de Nicolae Ciucă la evenimentul de lansare a...

Filiala PNL Vrancea alături de Nicolae Ciucă la evenimentul de lansare a Programului Prezidenţial „România prosperă și sigură”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a lansat miercuri programul prezidențial. La evenimentul care a avut loc la Grand Hotel București au fost prezenți membri PNL dar și simpatizanți, oameni din sfera societății civile, oameni cu experiență și competențe, oameni cu reputație, din toate domeniile de activitate. Potrivit Programului Prezidențial, misiunea lui Nicolae Ciucă este o Românie capabilă să ofere cetățenilor săi siguranță, nu doar în fața amenințărilor externe, ci și siguranță economică și socială, siguranță în comunități, în școli și în mediul online, siguranță în dezvoltarea unei afaceri, siguranță energetică și siguranță în fața schimbărilor climatice. Programul se numește „România prosperă și sigură” și expune o viziune prezidențială, de dreapta, despre viitorul României, axată pe patriotism, respectul față de tradiții, susținerea clasei de mijloc, a familiilor și comunităților locale, dar și o viziune despre stimularea economiei private și consolidarea orientării euroatlantice a țării.
La evenimentul din Capitală a fost prezentă și o delegație a filialei vrâncene a Partidului Național Liberal din care a făcut parte președintele PNL Vrancea Dragoș Ciobotaru, senatorul PNL de Vrancea, Raluca Ioan, consilierul județean Adrian Crețu (candidat la Camera Deputaților) și prim-vicepreședintele PNL, Ionel Cel-Mare. “Domnul președinte Nicolae Ciucă este de departe cel mai potrivit candidat pentru alegerile prezidențiale și cu siguranță vrâncenii vor fi alături de el. Are cel mai bun CV, un om care și-a făcut școala la timp și cu rezultate extraordinare, fiind șef de promoție la Academia Militară, cu o carieră ireproșabilă în slujba țării, mereu alături de oameni și un bun cunoscător al istoriei României. Mai mult decât atât, este cunoscut și apreciat de foarte mulți vrânceni, petrecându-și aproximativ cinci ani în județul Vrancea, ca și Comandant al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată – Unirea Principatelor Focșani. PNL Vrancea este alături de domnul președinte Nicolae Ciucă și pe cei care însă sunt indeciși îi invităm să-l cunoască, să-l urmărească și să citească programul prezidențial. Sunt sigur că se vor convinge că este cea mai bună variantă, un Președinte al României așa cum avem nevoie cu toții!”, a transmis președintele și candidatul PNL Vrancea la Camera Deputaților. “Nicolae Ciucă – președinte este alegerea de care România are nevoie în actualul context intern, regional și internațional. Cariera sa profesională, abilitățile și calitățile sale personale sunt garanția că România va fi bine reprezentată în plan extern și că va fi pregătită să înfrunte viitoarele crize de securitate. Sunt convinsă că în alegerea președintelui României vrâncenii vor opta în număr mare pentru cel mai pregătit dintre candidați să vegheze la respectarea constituției și la buna funcționare a autorităților publice și a statului, în ansamblu. Iar acesta este Nicolae Ciucă, președintele PNL și președinte al Senatului Românie” a transmis Raluca Ioan, senatoare de Vrancea și candidată pe poziția 1 la Senat în alegerile parlamentare din acest an. “Programul prezidențial al președintelui Nicolae Ciucă a fost construit în jurul unei sintagme pe care a rostit-o și la validarea candidaturii sale: să trecem de la statul care dă la statul care nu ia. Este o definiție a liberalismului, singura cale către dezvoltare. Cred în președintele Ciucă, cred în acest program!”, este mesajul consilierului județean Adrian Crețu, care se află pe locul al doilea pe lista PNL Vrancea la Camera Deputaților.
La finalul evenimentului din Capitală, a fost anunțat și faptul că programul de guvernare al PNL va fi lansat peste două săptămâni. Până atunci, programul prezidențial „România prosperă și sigură” lansat astăzi de Partidul Național Liberal poate fi accesat aici:
https://nicolaeciuca.ro/program/ (comunicat de presă)

ARTICOLE SIMILARE


- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu