Acţiunile de supraveghere şi control desfăşurate de către inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Vrancea în perioada 06 – 10.11.2017 s-au materializat prin verificări la 41 obiective: 5 secții vinificație, 1 punct tratare termică, 3 magazine alimentare, 1 brutărie, 1 secție fabricare băuturi aromatizate pe bază de vin, 7 pescării, 1 supermarket, 2 exploatații piscicole, 1 sesizare, 1 unitate procesare carne roșie, 1 abator carne roșie, 1 circumscripție sanitară veterinară concesionată, 1 exploatație comercială vaci lapte, 2 farmacii veterinare, 2 depozite de medicamente de uz veterinar, 1 depozit de furaje, 10 cabinete medicale veterinare.
Au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 1200 lei pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind condițiile de depozitare ale produselor alimentare. (comunicat DSVSA Vrancea)