duminică, noiembrie 24, 2024
AcasăActualitateTânărul erou focșănean Alexandru Puiu continuă să facă ”fapte bune”

Tânărul erou focșănean Alexandru Puiu continuă să facă ”fapte bune”

Tânărul focșănean Alexandru Puiu s-a implicat în societatea civilă. Alexandru Puiu a devenit celebru după ce, anul trecut, a salvat de la înec un băiețel de 8 ani. Mașina în care se afla acesta a căzut în râul Dâmbovița, din centrul Bucureștiului, iar Alexandru s-a aruncat în apa rece, reușind să salveze copilul. Întâmplarea a avut loc într-o zi de sâmbătă, în februarie anul trecut, iar Alexandru Puiu a fost decorat de Ministerul de Interne. Tânărul erou focșănean a primit o medalie din partea secretarului de stat Raed Arafat precum și din partea ISU București-Ilfov. Acum, Alexandru Puiu face parte din echipa organizației Fabrica de Fapte Bune, o asociație care intenționează să se extindă în toată țara. ”Salut! Fabrica de Fapte Bune își dorește să înființeze o filială și la Focșani. Avem tot mai multe proiecte și idei pe care dorim să le punem în practică și zona Vrancei. Așadar, avem nevoie de VOLUNTARI, care să susțină o parte din visurile noastre de a face Fapte Bune. Căutăm persoane entuziaste și dornice să aducă zâmbete în schimbul altor zâmbete sincere și mulțumiri din suflet. Printre altele, mai avem nevoie și de o locație pentru sediu, mai exact o cameră, un spațiu, un garaj…. unde să putem colecta/depozita donații și de unde să le putem distribui către beneficiari. Dacă vrei să afli mai multe detalii, te rugam să ne trimiți un mail la salut@fabricadefaptebune.org sau un mesaj pe pagina noastră”, se spune în anunțul publicat de voluntarii asociației.
Fabrica de Fapte Bune este o organizație non-guvernamentală care se ocupă cu promovarea valorilor și a spiritului civic în sprijinul semenilor. Toți membrii organizației fac muncă voluntară. Printre obiectivele/ misiunile ong-ului se numără:
”- să ajutăm oameni, animale, natura, societatea, etc. (în special pe cei cu probleme);
– să atragem și să organizăm oameni care, la rândul lor, vor să ajute mai departe;
– să devenim o organizație sustenabilă, ca să producem efecte benefice pe termen lung;
– să devenim noi persoane mai bune / complete / fericite;
– vrem să ne folosim aptitudinile și talentele noastre pentru binele organizației și al lumii”, susțin voluntarii Fabricii de Fapte Bune.


ARTICOLE SIMILARE

- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite

- Advertisment -

Cele mai citite

Abonare Vrancea24.ro OK Mai Tarziu